Avatar FanFiction

Diskuse

Od , 10.Pro 2010 v 22:09 , zařazeno v Diskuse

Zdravím všechny fanoušky Avatara, otevírám zde univerzální diskuzi,
kde se můžete bavit o čem chcete a podělit se tak o své názory.
Pište formou komentářů a chovejte se tu slušně, díky.

 - klikněte na mou maličkost na titulní stránce a zavedu Vás rovnou sem :-)


Napsat komentář

234 Komentářů k tomuto příspěvku

  • avatar
    Vlastik

    Dne 28.6.2021 od 16:40h na Prima MAX jde film AVATAR.
    Býval každý rok až na podzim, obvykle 3 vysílací práva.

  • avatar
    Vlastik

    AVATAR po roce zase na Primě a to hned 3x:
    Ne 29.11.2020 v 20.15h na Prima COOL
    Po 30.11.2020 v 14.40h na Prima MAX
    Ne 06.12.2020 v 09.05h na Prima MAX … Koukali jste se?
    Jak je na tom pokračování? Více třeba zde:
    https://coolmagazin.iprima.cz/filmy/vsechno-co-vime-o-avatar-2-3-4-5

  • avatar
    Vlastik

    AVATAR opět v TV
    Jako každý rok i letos se kino verze filmu Avatar objeví na Primě, která má u nás zřejmě na tento pořad monopol, a to zítra (neděle 27.10.2019) na Prima COOL ve 20h a repríza den poté (pondělí 28.10.2019) na Prima MAX v 14:40h. Vysílací časy jsou podobné jako před rokem, jen o měsíc dříve. Co se děje na poli nových filmů a že po akvizici práv studiem Disney došlo k dalšímu odkladu premiéry se dozvíte v připravovaném článku.

  • avatar
    Vlastik

    AVATAR v TV, po dlouhé době opět na Primě a opět koncem roku, na Prima Cool včera ve 20h a dnes 14:40h v klasické Kino verzi. Kdo jste se dívali a zabloudili na tento web, vítejte zpět. Oba představitelé hlavních rolí už mají rodiny i děti, tak uvidíme, jak budou vypadat na plátně v nekonečně odkládaném multi-pokračování, které se již konečně natáčí.

  • avatar
    Vlastik

    AVATAR na HBO
    Po delší době půjde opět Avatar v TV, nebo spíš na kabelovce, tentokrát 13.8.2017 v 14:50-17:30 na HBO3.

  • avatar
    Vlastik

    AVATAR na Prima MAX
    Pokud jste si v upoutávkách Primy na srpnové filmy všimli ukázek z Avatara, tak už je známé i datum uvedení v televizi: Ne 21.8.2016 v 20:15h (repríza Po 22.8.2016 v 22:25h) na Prima MAX, uváděná délka 155minut. Prima je tak stále jediná TV v Česku, která nám umožní jednou ročně navštívit Pandoru a prožít úžasné dobrodružství ve světě, kde peníze znamenají stejně málo jako kamení, odvaha a statečnost pak vše.
    Zdroj: http://tvprogram.idnes.cz/tvprogram.aspx?t=detail&id=30075612

    • avatar
      Vlastik

      Pandorská příroda 2x krátce na 3h zazářila na obrazovkách Prima MAX a tak jsem zvědav kouknul na návštěvnost stránek, kolik čtenářů si vzpomnělo či zaGOOGlilo na téma AVATAR. Běžná návštěvnost 10-20 čtenářů se zvedla na 41 první den a 52 druhý reprízový, a přečetli (spíš znuděně odklikli) jen asi 2 stránky. To je oproti stovkám v minulých letech bída. Krásný sen o tropické přírodě plné života a barev už asi mnoha lidem nic neříká, lidé zapomněli snít, když je všude tolik filmů zdarma, tak nač číst a snít. Konec konců správný Nebešťan se dnes pozná podle nejnovějšího mobilu a počtu nul na kreditní kartě, čas je dnes digitální. No, asi fakt nemá smysl věnovat čas některému zdejšímu příběhu a vymýšlet jeho pokračování.

  • avatar
    Taronyu

    Začala jsem povídkami “Tsuteyova pomsta” a byly briliantní, autor odvedl neskutečně výbornou práci..:) Po dočtení jsem ještě zhltla navazující “Klan Modrého Ohně”, jenž byl taky úžasným počtením. Celkem mě mrzí, že příběhy oba povídkové zůstaly otevřené a tak si budu muset domyslet jak to celé mohlo být dál… Každopádně je tento web pěkný a je škoda, že už se nikdo nic nepřispívá. Nechápu jak mohl tak velkolepý film jako je AVATAR, upadnout tak rychle do zapomnění. Doufám, že se to změní a najdou se tu nějací odvážlivci, jenž přidají novou mízu tomuhle kouzelnému místu. Vždy se zde ráda zasním a nechám se myšlenkami unášet na vzdálenou krásnou Pandoru. Možná jsem zde jediná podivínka z řad Nebešťanů… A napadlo mě pár povídek, jenž bych tu mohla postupně psát – možná jich bude více…;) Ale asi jim je předurčeno zůstat v mě hlavě. Možná tak už za mě v tomto případě rozhodla Eywa…

    • avatar
      Vlastik

      Vítej. Díky za krásnou pochvalu. Proč zůstaly mnohé příběhy nedokončené? Mohu mluvit jen za sebe, ale být takových komentářů víc a dřív, mohly mít mnohem více pokračování. Časem jsem z mizivé čtenářské odezvy dospěl k názoru, že už to nikdo nečte a psaní zanechal. Ono napsat jeden díl trvá asi týden a tak to chce dost silnou motivaci věnovat čas a úsilí psaní, promýšlet příběh, postavy, dramatizaci a zdokonalovat text. Proto rádi uvítáme, pokud chceš zkusit napsat vlastní příběh. A nevadí, že to budou jen krátké povídky, třeba zrovna překvapíš zajímavým nápadem, který to tu oživí, jako svého času Xiraxis. Ozvi se na email, rádi pomůžeme.

  • avatar
    Axl Berry

    po letech sem natrefil na tuto stránku, byt vypadá mrtvě sem rád že alespon nějaký odkaz na našich českých stránkách existuje, mimochodem zajímavé příběhy…

  • avatar
    Vlastik

    AVATAR v televizi
    Po dlouhé době dnes 25.10.2015 uvede Prima Cool ve 20h film v hlavním vysílacím čase a hned v noci 1:15 ho opakuje. K posuvu času o hodinu zpět došlo už včera, jinak by se noční repríza natáhla přes 4h. Uvidíme, jak si povede v konkurenci s dívčím přenosem Superstar na Nově. Vítejte až na 6h na Pandoře, gravitace je nízká, vzduch hustší a nasycený vůněmi exotických květin džungle, užijte si to :-)

    • avatar
      Vlastik

      Sledovanost 4.uvedení Avatara v TV na Prima Cool skončila s 260 tisíci diváky mezi pořady po 20.hodině na 4.místě po Četnických humoreskách, Superstar a Vinařích 2, na Pandoru se tedy vydalo asi 12% Čechů sledujících televizi. Návštěvnost webu díky filmu také vzrostla na 292, oproti běžnému číslu asi trojnásobně. Více zde.

  • avatar
    Axl

    Po letech sem shlédnul Avatara a připomenul si tu euforii jako při prvním prožitku v kině. Doufám že tato stránka neupadne v zapomnění.

  • avatar
    Vlastik

    AVATAR potřetí česky v TV
    V sobotu 15.11.2014 v 20.15h potřetí a opět Prima uvádí kino verzi Avatara, tak uvidíme, jestli televize trochu rozdmýchá zájem fanoušků a někdo na tyto stránky zavítá zavzpomínat na doby, kdy ještě čtenáři fandili novým příběhům, psali komentáře a autoři tak měli motivaci psát…
    Upoutávka Primy na film zde: http://www.iprima.cz/avatar-upoutavka

  • avatar
    Vlastik

    AVATARem ve 4DX na vlastní kůži
    Mám dobrou zprávu – AVATAR v kině pořád žije!
    Od 19.12.2013 si můžete po dobu asi 2 týdnů zajít vychutnat Jakeovy příhody
    na Pandoře na vlastní kůži. Jaké efekty jsou u milování s Neytiri – opravdu netuším :-D

    Více zde: http://filmserver.cz/clanek/6161/report-co-vsechno-dokaze-modry-avatar-ve-4dx/

  • avatar
    Vlastik

    Krásné Vánoce u zářícího stromu s vlastním klanem přeje všem věrným čtenářům kolektiv autorů ;-)

  • avatar
    Vlastik

    Avatar na Primě
    Po dlouhé době se film Avatar objevil opět (podruhé) v české televizi. Právě běží na Primě v hlavním vysílacím čase (So 12.10.2013 20.15-23.46 vč. reklamy) a na zítřek je plánována repríza na Prima Cool (Ne 13.10.2013 10.50-14.15). Jde o kino verzi s českým dabingem. Jsem zvědav na sledovanost a co to udělá s návštěvností webů (věnovaných tomuto dnes již 4 roky starému filmovému skvostu), které pomalu mizí z internetu díky nezájmu čtenářů.

  • avatar
    Vlastik

    Vlaječky nahoře
    Experimentálně jsem spustil vícejazyčnou podporu pro zahraniční čtenáře. V úvodu stránky jsou vlaječky, odkliknutím zvolené se otevře web přeložený do jiného jazyka. Uvedeny jsou nejrozšířenějsí evropské jazyky, další je možno zvolit ručně. Možnosti automatického překladu jsou omezené a výsledek se nikdy nevyrovná člověku, ale lepší než nic, že. Pokud máte k této věci návrhy, pište sem do diskuse, díky ;-)

  • avatar
    Vlastik

    Soundtrack a zpěv Ninat
    Na web doplněn více jak hodinový soundtrack mix.
    Upravený přehrávač je hned na titulní stránce nahoře.
    Už jste slyšeli, jak krásně zpívá Ninat? Najdete ji od 38.minuty.