Avatar FanFiction

Echo Chasm (Avatar The Game)

Od , 16.Úno 2023 v 8:49 , zařazeno v The Game (2009)

Echo Chasm je lokace na Pandoře, které se se odemkne když je hlavní herní příběh dokončen za obě herní strany (Na’vi i RDA). Nejsou zde žádné herní mise ani velký herní význam krom získání bodů, kterými lze v minihře získat kredity na nákup jednotek.
Pokud je hráč na straně RDA, ve spawn lokaci najde vrtulník, pilota vrtulníku a oblek AMP, který je nezničitelný a má neomezenou munici ve své zbrani. Na konci je mapy je další vrtulník a pilot vrtulníku. Najde se zde spousta A-Podů, které může hráč použít k doplnění munice. Hrýč za RDA bude muset bojovat s válečníky Na’vi a dvěma thanátory. Pokud je hráč na straně Na’vi nalezne ve spawn oblasti ikrana, jezdce ikrana a thanathora, kterého lze osedlat. Přšemž thanator je nesmrtelný obdobně jako AMP suit. Na konci mapy se nachází další ikran a jezden ikrana. V oblasti jsou „cell smaples“, kterými si Na’vi bojovník může doplnit šípy a „recovery bar“.
A-Pody se objevují jen pokud hrajete za RDA, podobně „Cell samples“ se objevují pouze pokud hrajete za Na’vi. Na’vi hráč bude muset bojovat s vojáky RDA, dvěma obleky AMP a dvěma ATV vozidly.

Pokud hráč skočí do obleku AMP nebo využije Thanatora, nebude mít problém zlikvidovat nepřátele. Pokud však hráč tuto možnost nevyužije může mít problémy s nepřáteli v oblasti, zejména hráč RDA, který má potíže proti thanátorům, a Na’vi hráč naráží na problémy s obleky AMP nebo ATV. Hráč samotný není neporazitelný.
Sama o sobě je oblast jedna dlouhá cesta s několika rozbitými RDA objekty a poškozeným RDA plotem podél cesty. Oblast má načervenalý vzhled/šedý vzhled a nechybí hudba.

přeloženo z:
https://james-camerons-avatar.fandom.com/wiki/Echo_Chasm


Napsat komentář