Avatar FanFiction

Klubový bonus 1 – Příručka pro přežití

Od , 24.Pro 2012 v 7:42 , zařazeno v Kontakty

Již delší dobu tento web sliboval svým věrným čtenářům nějakou výhodu. Dnes je Štědrý den a tak jsme pro Vás připravili první klubový bonus, luxusní barevnou knihu na křídovém papíře: AVATAR: Příručka pro přežití ;-)

Kdo má na bonus nárok ?

Každý, kdo se zaregistroval a něčím k tvorbě těchto stránek přispěl, např. článkem, povídkou, kresbou nebo obsáhlejším komentářem s vlastní myšlenkou. Jsou to především autoři článků s ikonami uvedení vpravo pod mrkajícím Vlastikem. Dále čtenáři, kteří pravidelně přispívali svými komentáři, např. Randomka, Nazghull. Jistě se najdou i další. Musí se sami přihlásit a uvést odkazy na stránky, kam přispívali.

Zaslání je zdarma pro Česko a Slovensko. Stačí poslat adresu.
Prosím zájemce, aby se mi ozvali na email: pc@atlantec.cz .

Pokud členské podmínky nesplňujete a knížku přesto chcete, stále máte možnost.
V první řadě se zaregistrujte a pošlete mi potvrzovací email.

Pak něco sami vytvořte pro ostatní čtenáře. Napiště třeba originální povídku, článek na téma filmu nebo nakreslete obrázek, v kvalitě vhodné pro uveřejnění a výsledek mi pošlete.
V případě nesnází rád poradím a pomohu.
Kniha bude Vaše. Ale pozor, počet výtisků je omezen, tak neváhejte !

Popis knihy:

Terénní průvodce po Pandoře — fascinujícím světě Avataru Jamese Camerona. Akční film natočený za pomoci nové generace zvláštních efektů nabízí originální filmový zážitek, v němž strhující příběh a pozoruhodně vystižené prostředí podtrhuje revoluční technologie. Avatar: Tajná zpráva o biologických a sociálních dějinách Pandory seznamuje milovníky filmu podrobněji s jeho dějištěm – nádherným, civilizací nedotčeným měsícem ve vzdálené sluneční soustavě. Zpráva nabízí zevrubný popis Pandory včetně jejího exotického ekosystému a domorodých obyvatel zvaných Na´viové. Prostřednictvím fotografií, pozorování z terénu, vědeckých dat a osobních postřehů posbírali v tomto průvodci aktivisté brojící proti bezohlednému využívání a ničení Pandory všechny dostupné informace o Pandoře, které jim mohou pomoci přežít a zachránit nejen Pandoru, ale i Zemi. Ačkoli se ukázalo, že Pandora je mimořádně výnosný zdroj surovin, její prostředí – od pohoří popírajících gravitaci po malé, ale smrtící vosy pekelnice a obrovské masožravé thanatory – představuje trvalé nebezpečí pro každého, kdo se tam odváží. Tento manuál poskytuje velmi přesný a podrobný popis jedinečného přírodního prostředí Pandory, pozoruhodných živočichů a rostlin, ale také kulturních zvyklostí, jazyka a fyziologie domorodých obyvatel, jakož i přísně tajné popisy zbraní a techniky, které pozemská agentura RDA na Pandoře používá.

Obsah:
Pandora: Příručka pro přežití
Varování
1. Astronomie a geologie
2. Fyziologie a kultura Na’viů
3. Fauna Pandory
4. Flóra Pandory
5. Lidská technika na Pandoře
Průvodce zbraněmi RDA
Dokumenty RDA
Slovníček
Na’vijsko-český slovník
Poděkování

Autoři: Maria Wilhelmová  a Dirk Mathison
Jazyk: čeština
ISBN: 978-80-242-2698-9
EAN: 9788024226989
Počet stran: 204
Formát: 153 x 230mm
Papír: tvrdý křídový, plnobarevný tisk
Hmotnost: 0,56 kg
Vyšlo: 2009
Doporučená cena: 259,- Kč (nečlenům možno poslat na dobírku)


Napsat komentář

6 Komentářů k tomuto příspěvku