Avatar FanFiction

Avatar jak má být !

Od , 30.Led 2010 v 19:53 , zařazeno v Novinky

Tak přece. Jestli jste četli naše prosincové pochlavy a pohlavky, anebo se koncem minulého roku prodírali libovolnou diskuzí k Avataru, museli jste narazit na téma “Cameronův spektákl u nás neuvidíme ve 3D v originálním znění”. Všechny 3D kopie, které kolují po ČR, mají totiž dabing a originál s titulky je dostupný jen v pár kinech v ploché verzi. O to radostnější je tedy zpráva, že se to konečně změní. Jak nám bylo včera naznačeno a dnes potvrzeno, od 4.února můžou všichni fajnšmekři zamířit do Palace Cinemas v pražském Slovanském domě, kde se bude promítat trojrozměrný Avatar v původním znění (bez titulků). I ti, kdo nakonec nezvládli výlet do Vídně, tak ve finále dostávají šanci užít si krásy Pandory ve 3D a nepřijít při tom o Worthingtonovy hlášky a na’vijský přízvuk Zoe Saldany. Důrazně radím té šance využít, za půl roku na DVD toho docílíte těžko.

zdroj: http://www.moviezone.cz/clanek/16420-avatar-jak-ma-byt


Napsat komentář

2 Komentářů k tomuto příspěvku

  • avatar
    AnubisXXL

    fuj kinorip, ale taky mam. Já už mám taky slušnou sbírku vstupenek. Na tohle se podívám, jak to přesně dávají originální znění mam radši. A taky chystám IMAX.

  • avatar
    Nazghul

    jsem stahnul z ulozta kinorip v horsi kvalite, v anglictine s cz titulkama….to mi staci :) uz takhle jsem byl 3x na 3D avataru v cinestaru :)